HomeSense categoriaEl Circ Raluy reprèn la seva activitat amb l'espectacle 'Vekante' després de...

El Circ Raluy reprèn la seva activitat amb l’espectacle ‘Vekante’ després de 122 dies aturat per la covid-19

 

TERRES DE L’EBRE //  El Circ Històric Raluy reprèn la seva activitat habitual després de 122 dies aturat a causa de la covid-19. La cita serà el proper 2 de juliol a Castelldefels, on posarà en escena el seu nou muntatge ‘Vekante’, que va estrenar el 8 de març passat a Mataró. El retorn arriba després que la companyia suspengués la seva gira a causa de la pandèmia i s’instal·lés a la ciutat del Baix Llobregat a l’espera de poder tornar a actuar. Amb l’objectiu d’atreure nous espectadors, emetrà en directe els 20 primers minuts de l’espectacle a través del seu canal de Youtube. S’han adoptat diverses mesures de seguretat com ara l’ús obligatori de mascareta, una reducció de l’aforament del 40% o la desinfecció de les instal·lacions després de cada sessió.

El Circ Històric Raluy va estrenar l’espectacle ‘Vekanto’ l’estiu de 2019 a Santa Susanna i el passat mes de març el va portar a Mataró. Després d’una llarga espera, el 2 de juliol podrà veure’s a Castelldefels. Les actuacions seran els dijous i divendres a les set de la tarda i els dissabtes i diumenges de sis a dos quarts de nou. La companyia estarà en aquesta població fins el 19 de juliol.

A partir de la suspensió dels espectacles, el Circ Històric Raluy va decidir reinventar-se i posar a disposició del públic –de forma gratuïta– el seu espectacle en directe per les xarxes social

Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, s’han adoptat diverses mesures de seguretat per a protegir els treballadors i el públic. Així, s’ha limitat l’aforament al 40%, mantenint en tot moment un distanciament entre nuclis familiars. Per altra banda, abans i després de cada sessió es desinfectaran les instal·lacions, i serà obligatori l’ús de mascareta. El personal tècnic i artístic es prendrà la temperatura cada dia i farà servir caretes protectores i guants de làtex durant els desplaçaments a l’interior del recinte.

Més de 900.000 espectadors durant el confinament

A partir de la suspensió dels espectacles, el Circ Històric Raluy va decidir reinventar-se i posar a disposició del públic –de forma gratuïta– el seu espectacle en directe per les xarxes socials. D’aquesta manera es va convertir en el primer circ de l’Estat a presentar el seu muntatge de forma virtual.

El 22 de març es va fer una primera emissió que va tenir més de 500.000 visualitzacions (202.000 a través de Youtube, 143.000 a Facebook i 167.000 a Instagram). Els directes solidaris es van repetir els dies 29 de març i el 5 d’abril, tots ells superant les 200.000 visualitzacions.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies