HomeEsportsEl circuit Ricardo Tormo de València va ser poc propici per al...

El circuit Ricardo Tormo de València va ser poc propici per al pilot Marc Alcoba

ESPORTS // Marc Alcoba només va poder sumar els 9 punts de la segona cursa, en la tercera prova de la temporada del Campionat d’Espanya de Superbike.ESBK, disputat al circuit Ricardo Tormo de València, amb 170 pilots participants en les diferents categories, de 27 diferents països.

El pilot canareu va patir una caiguda en la primera cursa, que sortosament no va tindre conseqüències greus, encara que no li va permetre puntuar, encara que finalment sortia en la segona jornada en la qual finalitzava en sèptima posició.

Roman Ramos es va imposar en les dos curses per davant de Xavier Pinsach.

Després d’aquesta prova, el pilot canareu ocupa la quinta posició de la classificació general amb un total de 72 punts, els mateixos que el quart, Naomichi Ukamoto (Suzuki), per darrere de Roman Ramos (Kawasaki), 124; Carmelo Morales (Yamaha) 101, Xavier Pinsach (Kawasaki), 77.

La pròxima cita del Campionat d’Espanya de Superbike-ESBK, se disputarà al circuit de Jerez-Angel Nieto, el cap de setmana del 26 i 27 de setembre.