HomeSocietatEl Club Nàutic la Ràpita adapta la seua imatge al nou topònim...

El Club Nàutic la Ràpita adapta la seua imatge al nou topònim oficial del municipi

Després que la Generalitat de Catalunya validés el passat mes de febrer el canvi del topònim oficial de ‘Sant Carles de la Ràpita’ a ‘la Ràpita‘, algunes entitats de la població estan començant a fer palesa la nova nomenclatura. És el cas del Club Nàutic Sant Carles, o actualment ja Club Nàutic la Ràpita, que ha canviat la seua denominació, tant a la imatge corporativa com a les lletres que ocupen un espai preferent a la seu oficial del club.

El Club Nàutic la Ràpita fundat l’any 1969 és amb més de mil socis l’entitat més important de la població, a més de ser un dels ports més important de Catalunya i del litoral mediterrani espanyol, amb 634 amarres. La seu oficial, a la façana de la qual es pot veure de manera destacada el nou logo de l’entitat adaptat al nou nom de la Ràpita, és un espai amb un disseny original i funcional, que acull diversos serveis com capitania, oficines, local social, bar, restaurant i dutxes.

El club disposa de tota mena de serveis per a unes embarcacions que es troben en un lloc privilegiat, a l’oest amb terra ferma, al nord, el Delta de l’Ebre, i a l’est la barra del Trabucador. Un altre factor destacat del club rapitenc és el treball que s’està fent des dels seus inicis pel que fa les seccions de vela, natació i rem amb la clara voluntat de vincular des de sempre als joves de la Ràpita a la pràctica esportiva des d’una vessant lúdica i social.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 14 = 19

Últimes notícies