HomeEsportsEl Club Tennis Tortosa disposat a vendre les instal路lacions per pagar el...

El Club Tennis Tortosa disposat a vendre les instal路lacions per pagar el deute bancari proper al mig mili贸 d’euros

Els socis del Club Tennis Tortosa estan convocats avui dijous 24 de mar莽, a les 20 hores, a una transcendental assemblea on es posar脿 a votaci贸 si s’accepten o no la venda de les seves instal路lacions de la zona de la Simp脿tica.

La situaci贸 de les hipoteques banc脿ries fan insostenible la continu茂tat d’una entitat que t茅 en l’actualitat un deute al voltant del mig mili贸 d’euros. La soluci贸 que ha trobat l’actual comissi贸 directiva del club, abans de gestionar per si mateixa el deute i donar una altra sortida viable a l’entitat, ha estat dirigir-se a l’ajuntament de la ciutat perqu猫 compri tot el complex esportiu tal com es reflecteix al segon punt de l’ordre del dia de l’assemblea d’avui que diu que s’informar脿 de la proposta de l’Ajuntament per l’adquisici贸 de la instal路laci贸 del Club Tennis Tortosa, mentre el tercer punt expl铆citament demana als socis, si s’escau, si accepten o no les condicions d’oferiment per la compra per part de l’Ajuntament.

Les converses entre club i ajuntament fa temps que existeixen, per貌 en cap cas hi ha una proposta formal i si una de verbal pendent de ser ratificada i redactada d’acord amb els par脿metres que obliga una compravenda d’esta magnitud. L’ajuntament sembla disposat a ajudar a poder evitar el tancament d’un club que en pocs mesos pot acabar tenint dificultats per pagar incl煤s el rebut de la llum, per貌 sempre que es pugui arribar a un preu raonable per permetre actuar d’una manera immediata, i presentar un concurs de concessi贸 amb unes condicions que garanteixen l’ess猫ncia i el manteniment d’aquell espai esportiu i revitalitzar-lo. En cap cas l’ajuntament vol augmentar la partida de recursos corrents i s铆, en canvi, traure a concurs la concessi贸 del complex amb uns c脿nons raonables, que facin possible l’inter猫s d’empreses privades solvents de gesti贸 en mat猫ria d’instal路lacions esportives i continuar la pr脿ctica del tennis a la ciutat.

La quantitat per la qual l’ajuntament estaria disposat a entrar en l’operaci贸 茅s de 305.000 euros, la quita final que s’ha negociat amb el BBVA i AVALIS, els dos bancs que reclamen el pagament immediat del deute del Club Tennis Tortosa que puja a 480.000 euros, i no acceptar per part de ning煤 cap acci贸 especulativa d’aquell espai. El club tamb茅 sap d’una altra condici贸 indispensable que ha posat l’ajuntament damunt la taula per tancar l’acord, com 茅s que aix貌 compte amb el vistiplau de 20 dels 21 regidors del consistori, entenent la dificultat de poder sumar a l’acord al regidor de la CUP. L’ajuntament ha remarcat durant les converses amb la gent del club que si intervenen 茅s perqu猫 no hi cap privat interessant en l’operaci贸, d’haver-ne es retirarien.

La convocat貌ria de l’assemblea est脿 signada pel nou president Albert Roda, tot i que al Registre Oficial d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya el dia d’avui encara figura com a titular de l’entitat Jordi Ruiz que va exercir de president durant el per铆ode 2015-2021, i que va comunicar oficialment la seva dimissi贸, com la de tota la seva junta al 2021. A finals de febrer del 2022 la nova directiva de Roda va presentar la documentaci贸, encara en fase de revisi贸 oficial i pendent de proclamaci贸.

Ximo Rambla
Ximo Rambla
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

9 + 1 =

脷ltimes not铆cies