HomeComunicacióEl Col·legi de Periodistes celebrarà la tercera Nit de la Comunicació, que...

El Col·legi de Periodistes celebrarà la tercera Nit de la Comunicació, que es farà el 21 de gener a Tortosa

La Demarcació de les Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya organitzarà el divendres 21 de gener al vespre la tercera edició de la Nit de la Comunicació, respectant les mesures establertes pel departament de salut.

L’acte es va començar a celebrar ara fa dos anys com un esdeveniment festiu que pretén ser un punt de retrobament entre professionals per reivindicar la professió periodística al territori.

Enguany, l’organització de l’esdeveniment aprofitarà per a reconéixer sis periodistes que han tingut els mitjans ebrencs com la seua escola i lloc de feina, ells i elles són Josep M. Arias, Maria Lluís, Conxita Panisello, Enric Mascarell, Carlos Pina i Joaquim Roglan, també els mitjans de comunicació que en celebren alguna efemèride important, com és el cas del Setmanari L’EBRE pels seus 20 anys i el Vinaròs News pel seu 25 aniversari.

Durant l’esdeveniment, també es donarà la benvinguda als quatre nous col·legiats que s’han incorporat al CPC ebrenc l’últim any.

La Nit de la Comunicació ha estat el marc escollit per a lliurar el VII Premi Terres de l’Ebre de Periodisme organitzat per la Demarcació de l’Ebre del CPC, que es disputa amb el periodista Enric Algueró, el fotògraf Santi Martorell i l’equip de Films Nòmades.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

70 + = 78

Últimes notícies