HomeComunicacióEl Col·legi de Periodistes de l'Ebre celebra 20 anys amb un acte...

El Col·legi de Periodistes de l’Ebre celebra 20 anys amb un acte al Felip Pedrell de Tortosa

La demarcació de les Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya organitza per al pròxim dia 3 de desembre, a les 19 h, al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa, un acte obert a tota la ciutadania per a commemorar els 20 anys de la seua constitució.

La celebració comptarà amb la presència de la consellera de Presidència Laura Vilagrà, el degà del CPC, Joan M. Morros, i el degà en el moment de la creació de la demarcació de les Terres de l’Ebre, el veterà periodista Salvador Alsius.

En l’acte institucional es visionaran diversos vídeos en què periodistes del territori de diferents generacions abordaran des del naixement del col·legi fins a les perspectives de futur de la professió. També hi haurà actuacions musicals en directe.

L’acte es completarà amb la inauguració d’una exposició al hall del Teatre Auditori en la qual es recullen imatges i textos que fan referència als 20 anys de la demarcació de les Terres de l’Ebre i a les notícies més destacades que s’han viscut en tot este temps.

L’actual president de la demarcació, Josep Baubí, ha convidat la societat ebrenca a participar d’este vintè aniversari de la demarcació de les Terres de l’Ebre del CPC.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 51 = 53

Últimes notícies