HomeComunicacióEl Col·legi de Periodistes de l'Ebre demana racionalització en les convocatòries de...

El Col·legi de Periodistes de l’Ebre demana racionalització en les convocatòries de premsa

La demarcació de les Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya ha fet públic un comunicat demanant racionalització en les convocatòries als mitjans de comunicació.
Els periodistes parlen “d’excés de rodes de premsa” i demanen que les administracions públiques i entitats privades consulten abans la web del col·legi per no encavalcar convocatòries.

El comunicat diu textualment el següent

“La Demarcació de Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) reiterem novament la nostra petició perquè es racionalitze l’excés de convocatòries de premsa que realitzen les diferents administracions i entitats públiques i privades del territori. Malauradament, la concentració de rodes de premsa en un sol dia no és un fet aïllat, obviant que els professionals de la comunicació al nostre territori són els que són i que no donen l’abast quan en un sol matí es convoquen més d’11 actes públics. Davant d’aquest fet, demanem que en la mesura del possible es consulte la pàgina web del Col·legi de Periodistes (https://www.periodistes.cat/rodes-de-premsa/terres-de-lebre), on es recullen part de les convocatòries diàries -les que es fan arribar a ebre@periodistes.cat-, per mirar de no encavalcar en un sol dia molts actes presencials i telemàtics. Volem recordar també que són els periodistes i els mitjans els que tenen la potestat última de decidir què consideren o no noticiable i, per tant, què han de cobrir i què no. Finalment, des del CPC insistim en la necessitat de retornar a la normalitat i que es convoquen prioritàriament rodes de premsa presencials, independentment que puguen combinar-se alhora amb l’alternativa telemàtica”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies