HomeSocietatL'Ajuntament d'Alcanar organitza diferents actes amb motiu del Dia Internacional per l'eliminació...

L’Ajuntament d’Alcanar organitza diferents actes amb motiu del Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones

L’Ajuntament d’Alcanar, amb motiu del 25N, del Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones ha organitzat una programació especial durant la segona quinzena del mes de novembre i que també s’allargarà fins al gener.

S’instal·larà un punt lila a l’Institut Sòl de Riu del 22 al 27 de novembre, de les 11.30 a les 12 h, durant l’estona de descans, amb l’objectiu de conscienciar també al jovent.

El dijous 25 se celebrarà l’acte institucional i la inauguració de l’exposició “Trenca el silenci a través de l’art”, al Casal Cívic Trinitari Bel d’Alcanar, organitzat per la Direcció General d’Acció Cívica de la Generalitat, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcanar i l’Aula de Fotografia d’Alcanar. Seguidament, a les 11 h tindrà lloc la lectura del manifest del 25N a l’Institut Sòl de Riu, a càrrec de l’alumnat de 4t d’ESO.

El divendres 26, a les 20 h, serà el torn de l’espectacle FEMIN(ISMES), a càrrec de la CIA Sinergia, formada per artistes del territori, que se celebrarà al Casal Cívic d’Alcanar.

Pel que fa al cap de setmana, el dissabte, 27 de novembre, hi haurà el taller                      “(R)evolucionem el gènere”, a càrrec de la CIA Sinergia, a la Biblioteca Trinitari Fabregat d’Alcanar.

Es tracta d’una activitat adreçada a xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys que buscarà trencar els estereotips de gènere mitjançant el joc escènic. El mateix dissabte, a les 19.30 h, al Centre Cívic 1 d’Octubre d’Alcanar, es farà la lectura del manifest institucional al concert de Santa Cecília de la Banda Municipal de Música d’Alcanar, a càrrec de l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut Sòl de Riu.

Finalment el dilluns, 29 de novembre, que s’instal·larà el punt lila i multicolor al mercat municipal de les Cases.

Després de les Festes de Nadal, el dissabte 22 de gener, el taller “(R)evolucionem el gènere”, a càrrec de la CIA Sinergia, es traslladarà a la Biblioteca de les Cases. El mateix dissabte 22, a les 18 h, tindrà lloc la marxa exploratòria a les Cases d’Alcanar per a detectar zones negres que s’hagen de millorar en l’àmbit urbà i lumínic. El punt de trobada serà al Casal de Jubilats.

El dissabte, 29 de gener, la marxa exploratòria es farà a Alcanar i el punt de trobada serà l’Edifici de Serveis Agraris.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

84 + = 92

Últimes notícies