HomeEsportsEl Complex Esportiu Win Tortosa tancarà tres setmanes per l'inici de les...

El Complex Esportiu Win Tortosa tancarà tres setmanes per l’inici de les obres de reparació de les instal·lacions

Les obres de manteniment, reparació i millora del Complex Esportiu Win Tortosa s’iniciaran aquest mes d’agost. Una actuació necessària donades les greus deficiències i patologies que pateixen les instal·lacions, tot i que només fa cinc anys de la seua inauguració. Així, els treballs que s’han d’executar en aquesta primera fase de les obres requereixen el tancament del Complex Esportiu Win entre el 21 d’agost i l’11 de setembre. En aquest sentit, l’Ajuntament ha comunicat als usuaris que entre el 21 i el 25 d’agost s’ampliaran els serveis del Win Jesús, que estaran disponibles pels abonats de Tortosa i que es bonificarà la quota del mes de setembre.

Concretament, s’actuarà al paviment de la zona de vestidors del Complex Win Esportiu Tortosa; es corregiran les filtracions i deficiències d’impermeabilització del coronament de les piscines; es renovarà el liner de la piscina i es resoldrà la problemàtica de la humitat present a la paret de les dutxes i el passadís de l’spa.

En una segona fase, que s’executarà entre els mesos d’octubre i novembre, està previst renovar les plaques solars; reparar les goteres; reparar la maquinària de deshumidificació del complex i resoldre la manca d’absorció d’aigua pluvial de l’embornal de la rampa d’accés al soterrani. En aquest cas no es requerirà el tancament de les instal·lacions. “Pel govern de Tortosa és una prioritat el manteniment de la ciutat“, ha dit l’alcalde, Jordi Jordan.

Quant al cost dels treballs de reparació aniran a càrrec de l’empresa constructora (Benito Arnó) i s’executaran abans de l’1 de desembre d’enguany, ja que l’obra encara està en garantia. “Hem fixat un sistema de col·laboració amb l’empresa perquè assumeixi els múltiples desperfectes, unes deficiències que s’arrosseguen des de la construcció, i hem planificat les millores a dur a terme“, ha assenyalat el regidor d’Esports, Víctor Grau.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies