HomeSocietatEl Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre aprova l'atorgament d'ajuts d'urgència social...

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre aprova l’atorgament d’ajuts d’urgència social sobre pobresa energètica

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha aprovat per unanimitat les bases per a l’atorgament d’ajuts d’urgència social sobre pobresa energètica. D’esta manera, l’ens comarcal podrà garantir mesures urgents per afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica, per establir la protecció de les persones i famílies en situació de risc d’exclusió residencial, davant dels talls de subministraments d’aigua, d’electricitat i de gas per impagament d’acord amb el finançament del Contracte Programa amb el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

“Si mirem el pressupost del Consell Comarcal, una part important dels programes d’esta casa estan vinculats a les polítiques socials”, ha remarcat la presidenta del Consell, Gemma Carim.

Durant el ple, també s’ha donat el vistiplau al conveni de col·laboració entre el Departament de Feminismes i Igualtat de la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per a l’impuls de les polítiques de promoció de la igualtat i els feminismes.

Així, es promouran línies de treball en matèria de prestació de serveis de les polítiques públiques de la resposta d’urgència per a dones en situació de violència masclista, els Serveis d’Atenció Integral LGBTI+ (SAI), i els serveis i les polítiques de migracions, acollida i refugi.

El Departament aporta al Consell Comarcal per este 2022 un import de 45.523,87 € per l’execució d’estos programes, un import que per a les properes anualitats anirà creixent fins a 80.979,36 € l’any 2024.

“Fem una aposta clara i conjunta amb el Departament per les polítiques d’igualtat i feminismes” ha remarcat la presidenta del Consell Comarcal.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

55 + = 63

Últimes notícies