HomeComunicacióEl Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre contracta una jove dins del...

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre contracta una jove dins del programa Joves en Pràctiques

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha contractat a una jove de la comarca de 24 anys en el marc del programa Foment a l’ocupació de persones joves, en la línia Joves en Pràctiques. La persona contractada està graduada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Barcelona i ha fet un Màster d’Educació Secundària a la Universitat Internacional de La Rioja (UNIR).

El contracte és d’un any i estarà ubicada al departament de Premsa i Comunicació per a dur a terme tasques relacionades amb les webs i les xarxes socials de l’ens comarcal, així com tasques per a potenciar la transparència.

Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb un cofinançament del 40% del Fons Social Europeu Plus i s’ha gestionat des de Joventut del Consell Comarcal, dins de l’Àrea de Ciutadania. Aquest permet a joves de la comarca i de la resta del país que s’han graduat recentment tenir una primera experiència professional a l’administració pública.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 4 =

Últimes notícies