HomeOcupacióEl Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre incorpora cinc treballadors a través...

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre incorpora cinc treballadors a través del Pla d’Ocupació de la Diputació

El consell comarcal de la Ribera d’Ebre ha iniciat el Pla d’Ocupació impulsat per la Diputació de Tarragona, i adreçat a persones aturades de la comarca.

El vicepresident del Consell Comarcal de la Ribera en funcions, Jesús Álvarez, els ha donat la benvinguda a la sala de Plens de l’ens, animant-los a aprofitar esta oportunitat per a reinserir-se en el mercat laboral.

D’esta forma, l’equip de treball que ja s’ha incorporat, està format per cinc treballadors: un responsable i quatre peons.

Durant sis mesos, duran a terme el pla de treball inclòs en el programa, en este cas dedicat al Condicionament d’entorns urbans de la Ribera d’Ebre. Inclou tasques generals de manteniment, obra, pintura i neteja en edificis i espais públics, també petites obres de paleta. Els treballs s’han organitzat a partir de les propostes que han fet els ajuntaments de la comarca, i estaran coordinats pel Consell Comarcal.

Les actuacions se succeiran a tots els municipis riberencs, de manera itinerant fins al pròxim mes de desembre: Ascó, Benissanet, Flix, Garcia, Ginestar, Miravet, Móra la Nova, la Palma d’Ebre, Rasquera, Riba-roja d’Ebre, Tivissa (en aquest municipi també treballaran a Darmós i a La Serra d’Almos), la Torre de l’Espanyol i Vinebre.

Seleccionats entre aturats de llarga durada

L’objectiu d’este pla és contribuir a la contractació de persones desocupades, la qual cosa repercutirà en la millora de la seua situació laboral i en l’adquisició de competències tècniques dels participants en les tasques assignades. A més, de manera complementària, els participants rebran formació general adequada a les necessitats del grup, i formació específica en prevenció de riscos laborals i fitosanitaris.

Este projecte forma part del pla de foment de l’ocupació 2023 que la Diputació de Tarragona impulsa amb l’objectiu de reforçar les polítiques actives d’ocupació a les comarques tarragonines, i es destinen a persones aturades de llarga durada, que estan inscrits a l’atur per trobar feina que no han estat contractats des de fa almenys sis mesos.

La selecció dels 5 operaris contractats amb aquest Pla d’Ocupació es va fer entre mig centenar de candidats derivats de l’Oficina d’Ocupació, tot i que una trentena d’estos no es van presentar a les proves teòriques.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies