HomeSocietatEl Consell Comarcal de la Terra Alta crea el Premi Comarcal de...

El Consell Comarcal de la Terra Alta crea el Premi Comarcal de la Terra Alta de Treballs de Recerca

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha creat el Premi Comarcal de la Terra Alta de Treballs de Recerca adreçat als alumnes de segon de batxillerat de l’Institut Terra Alta de Gandesa. L’objectiu d’aquest premi és incentivar i valorar l’esperit de recerca i d’investigació, el treball ben documentat, el sentit crític i la creativitat científica de l’alumnat.

D’acord amb les seves bases reguladores, elaborades de forma conjunta amb l’Institut Terra Alta, el certamen estableix dues modalitats de premis: Premi Dr. Ferran i Clua de Ciències i Tecnologia, i Premi Joan Grijalbo Serres d’Humanitats i Ciències Socials, dotats cadascun d’ells amb 200 euros. A més, també s’ha previst atorgar un diploma acreditatiu a cada treball finalista presentat en cada categoria.

La primera edició del premi se celebrarà aquest any 2022. Entre els mesos d’abril i maig es resoldrà la selecció dels treballs finalistes i, finalment, dels dos premiats.

El lliurament de premis es realitzarà en un acte públic, que se celebrarà de forma presencial o virtual, que es determinarà en el moment corresponent.

El pressupost total de 400 euros destinats a distingir els guardonats amb el Premi Comarcal de la Terra Alta de Treballs de Recerca anirà a càrrec de la partida de cultura d’aquesta anualitat del Consell Comarcal de la Terra Alta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

59 + = 62

Últimes notícies