HomeOcupacióComença el curs d'operacions auxiliars de manteniment i transport en la indústria...

Comença el curs d’operacions auxiliars de manteniment i transport en la indústria alimentària a Baix Ebre Innova

El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través de la societat Baix Ebre Innova, ha començat a impartir a partir d’aquest divendres d’un curs d’operacions auxiliars de manteniment i transport intern en la indústria alimentària. Un curs que té una durada de 280 hores, 40 de les quals de pràctiques professionals en empreses i en què hi participen una quinzena d’alumnes. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, ha donat avui la benvinguda als alumnes.

Aquest curs forma part del programa Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP) que ofereix a les persones treballadores, preferentment en situació d’atur i demandants d’ocupació, una formació d’acord amb el seu potencial i adaptada a les necessitats del mercat laboral. En acabar la formació, l’alumnat rebrà un certificat de professionalitat de nivell 1, una titulació oficial del departament de Treball.

Pel que a les sortides laborals de l’alumnat, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, ha explicat que són: mosso de magatzem de càrrega i descàrrega, auxiliar de la indústria de l’alimentació, auxiliar de planta alimentària i de manteniment en indústria alimentària. “Aquesta formació permetrà a l’alumnat obtenir la professionalització necessària per a accedir al mercat laboral”, ha assenyalat Faura.

L’oferta formativa del Consell Comarcal del Baix Ebre inclou també els cursos d’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials; el curs d’activitats de gestió administrativa i el d’operacions bàsiques de cuina que començarà d’aquí a pocs dies. Tota aquesta oferta formativa és subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri de Treball i Economia Social.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 37 = 42

Últimes notícies