HomeSocietatEl Consell Comarcal de la Terra Alta forma vuit persones com a...

El Consell Comarcal de la Terra Alta forma vuit persones com a operadores de carretons de manutenció

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha format vuit persones que estan realitzant un itinerari personal d’inserció amb el suport del Dispositiu EIXAM.

La formació de les quatre dones i els quatre homes, consisteix amb l’Acció d’Aprenentatge d’Operador de Carretons de Manutenció fins a 10 tones segons Norma UNE 58451:2016.

Estes persones han realitzat 28 hores de formació teòrica i pràctica impartides per l’Autoescola Montesó i dotze hores de formació en competències transversals per millorar el procés i les eines per a la recerca de feina.

La iniciativa està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels ajuts per a projectes ocupacionals i de desenvolupament local a les set comarques catalanes que tenen més necessitat de reactivació econòmica, com és el cas de la Terra Alta, i amb l’objectiu d’afavorir la permanència i l’ocupació de la població al territori.

Amb estes actuacions s’apropa a les persones de la comarca la possibilitat de millorar les seues competències ocupacionals i obtenir acreditacions professionals que faciliten l’accés a una feina.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 67 = 74

Últimes notícies