HomeCulturaUna exposició a Lo Pati reflexiona sobre la comunitat, les fronteres i...

Una exposició a Lo Pati reflexiona sobre la comunitat, les fronteres i el llenguatge amb Nora Ancarola

La comunitat, la frontera i el llenguatge són els tres eixos temàtics sobre els quals s’articula l’exposició ‘Abans el llenguatge / Antes del lenguaje que presenta l’artista visual Nora Ancarola (Buenos Aires, 1955), amb la col·laboració de les creadores Camila Barcellone i Diana Rangel i la terapeuta Celeste Reyna.

La mostra es podrà veure a Lo Pati Centre d’Art de les Terres de l’Ebre a Amposta, del 14 de novembre al 22 de gener.

A partir dels tres conceptes bàsics del projecte (comunitat, frontera, llenguatge) la mostra es desplegarà en tres àmbits: un espai expositiu a Lo Pati, accions deslocalitzades que es desenvoluparan conjuntament amb la Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre i ESARDI – Escola d’Art i Disseny d’Amposta i una col·laboració amb l’editorial La Caníbal.

Aida Boix, directora de Lo Pati ha explicat que “este projecte busca crear un espai de trànsit, de reflexió. Invita al moviment per repensar la societat i utilitza el so i la veu per calibrar fins a quin punt el llenguatge pot condicionar el concepte de comunitat. També dona veu a aquells sectors socials que habitualment no són escoltats”.

El projecte s’ha desenvolupat de manera polifònica, amb la col·laboració de persones del món de l’art, la psicologia i la gestió cultural.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 19 = 29

Últimes notícies