HomeEconomiaEl Consell Comarcal del Baix Ebre atorga 1.440 ajuts de menjador

El Consell Comarcal del Baix Ebre atorga 1.440 ajuts de menjador

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha atorgat un total de 1.440 ajuts econòmics individuals de menjador este curs 2022/2023. Un total de 1.360 d’estos ajuts cobreixen el 70% del cost del servei de menjador i 80 ajuts la totalitat del cost.

Estes són les dades de la primera adjudicació de beques menjador, ja que de moment queden 63 sol·licituds pendents de valoració perquè resta pendent l’aportació de documentació per part dels sol·licitants i s’han denegat un total de 252 sol·licituds.

Els ajuts de menjador els concedeix el Departament d’Educació a través del Consell Comarcal del Baix Ebre i s’adrecen a l’alumnat de centres d’ensenyament obligatori i de segon cicle d’educació infantil.

D’altra banda, aquest curs escolar el Consell Comarcal del Baix Ebre ofereix el servei de transport a un total de 895 alumnes de la comarca, distribuïts en 23 rutes d’autobús i 12 rutes de taxi.

Finalment, fins al 31 d’octubre és oberta la convocatòria per sol·licitar els ajuts per a l’assistència a llars d’infants de la comarca.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

71 + = 79

Últimes notícies