HomeEconomiaEl Consell Comarcal del Baix Ebre contracta en pràctiques quatre joves beneficiaris...

El Consell Comarcal del Baix Ebre contracta en pràctiques quatre joves beneficiaris del programa Garantia Juvenil

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha formalitzat quatre contractes en pràctiques a joves beneficiaris del programa de Garantia Juvenil. Els quatre joves s’han incorporat avui al seu lloc de treball i el contracte tindrà una durada de sis mesos al 100% de la jornada laboral. Concretament prestaran els seus serveis a l’àrea d’Ensenyament, el viver d’empreses, Ebre Terra i premsa, amb l’objectiu de donar resposta als interessos del conjunt de la ciutadania del Baix Ebre.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, ha donat la benvinguda als nous treballadors i els han encoratjat a aprofitar aquesta experiència laboral en el món de l’administració pública. “Millorar l’ocupació i la formació de la ciutadania del Baix Ebre és una de les prioritats del govern comarcal”, ha manifestat Faura.

Amb esta contractació, que és subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, es pretén millorar l’ocupabilitat dels joves amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que siga possible la seua incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 40 = 42

Últimes notícies