HomeEsportsTriomf de l'Handbol Ascó a la pista del BCN Sants que ratifica...

Triomf de l’Handbol Ascó a la pista del BCN Sants que ratifica el bon moment de les riberenques

El Club Handbol Ascó amb una convincent actuació i victòria al pavelló de la Sagi, superant al BCN Sants, es situa colíder amb l’Associació Lleidatana de la Lliga Catalana sénior d’handbol femení, sent els dos únics equips que han guanyat en les dos primeres jornades.

El partit va tenir dos fases molt diferenciades. El primer temps va resultar bastant igualat, sempre amb diferències favorables al conjunt riberenc, però amb l’equip local mantenint les seues opcions. Al descans l’Ascó s’imposava amb una renda de dos gols (13-15). A la segona part les diferències van anar augmentant i l’equip asconenc va finalitzar amb un contundent triomf per 24-37, amb un parcial favorable d’onze gols en aquesta segona part d’11-22.

Van jugar per part del CH Ascó: Anna Rodríguez, Rosa Palmer, Lucia Pasaman (1), Abril Ferré, Henar Martínez (6), Arantxa Bel (2), Carla Martínez (7), Natàlia Caldes (2), Marta Abella (7), Marina Gasca (4), Paula Garcia (3), Idaira Palenzuela, Laia Ferré i Maria Ventura (5).

Aquest pròxim dissabte en partit corresponent a la tercera jornada, el CH Ascó rebrà a les 19:00 hores a l’Avannubo La Roca.