HomeSense categoriaEl Consell Comarcal del Baix Ebre contractarà 14 persones a l’atur per...

El Consell Comarcal del Baix Ebre contractarà 14 persones a l’atur per facilitar-los l’assoliment d’experiència

El programa Enfeina’t s’adreça a persones en situació d’atur de llarga durada, que estiguin inscrites a les oficines de Treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i que porten un mínim de 12 mesos inscrites, continuats o no, dins d’un període de 18 mesos, per aquest motiu, el Consell Comarcal del Baix Ebre contractarà catorze persones a l’atur amb l’objectiu de facilitar-los el retorn al mercat laboral i l’assoliment d’experiència.

El procés de preselecció dels candidats per cobrir els diferents llocs de treball es realitzarà a través de l’Oficina de Treball de la Generalitat a Tortosa, on es pot formalitzar la inscripció fins al 22 de novembre. 

La durada dels contractes laborals seran de dotze, nou o sis mesos i les persones participants en el programa disposaran d’una persona tècnica de referència per assolir una millor adaptació al lloc de treball i un reforç competencial per al posterior retorn al mercat laboral. Concretament, el Consell Comarcal del Baix Ebre contractarà cinc administratives, quatre auxiliars administratives, tres peons de brigada, un tècnic de turisme i un tècnic d’empresa.

 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 9 =

Últimes notícies