HomeSense categoriaEl Consell Comarcal del Baix Ebre i els empresaris de la Via...

El Consell Comarcal del Baix Ebre i els empresaris de la Via Verda de la Val de Zafán treballaran conjuntament per potenciar la via

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura i el vicepresident i conseller comarcal de Turisme, Jordi Jordan, s’han reunit avui amb els representants de l’Associació d’Empresaris de la Via Verda de la Val de Zafán, entitat que agrupa una vintena d’empresaris catalans i aragonesos. El president de l’associació, Ferran Rosselló, ha manifestat la problemàtica que implica la manca de gestió conjunta de tot el traçat de la via i la promoció dels diferents trams per separat.

Des del govern comarcal s’han traslladat a l’associació d’empresaris la voluntat que sector públic i empresarial treballen conjuntament per potenciar la Via Verda de la Val de Zafán. “Per tal de situar-nos en els mercats internacionals com a destinació cicloturística hem d’oferir un itinerari amb un recorregut llarg”, ha assenyalat Faura. Per la seua banda, els empresaris han posat com a model d’exemple el funcionament de les vies verdes de Girona, on les diferents rutes ciclistes es promocionen conjuntament a través d’un consorci.

Durant la reunió s’ha presentat als representants dels empresaris el projecte de recuperació de l’antic traçat del Carrilet per convertir-lo en via verda, un itinerari que quedarà connectat amb la Via de la Val de Zafán. Finalment, s’ha avançat als representants de l’associació empresarial la voluntat d’organitzar una jornada sobre la Val de Zafán a Tortosa amb la participació de tots els agents públics i privats del traçat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 53 = 59

Últimes notícies