HomeSense categoriaEl Consell Comarcal del Baix Ebre incorpora el primer vehicle elèctric al...

El Consell Comarcal del Baix Ebre incorpora el primer vehicle elèctric al seu parc mòbil

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha adquirit, a través de la central de compres de l’Associació Catalana de Municipis, el primer cotxe elèctric que s’integra a la flota de vehicles de la institució. Es tracta d’una furgoneta Nissan E-NV200 de cinc places, equipada amb un motor elèctric de 109 cv de potència i una autonomia de fins a 300 quilòmetresamb una sola recàrrega. L’import de l’adquisició s’eleva a 33.800 euros, un cost que es compensarà amb l’estalvi en concepte de manteniment que permet els vehicles d’aquestes característiques.

Aquesta furgoneta es destinarà a treballs de manteniment del tram del Baix Ebre de la Via Verda de la Val de Zafán i a altres tasques de la institució.

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, ha indicat que la compra d’aquest vehicle constata l’aposta decidida de l’ens per les energies netes i la reducció de les emissions de C02. Una aposta que es va iniciar ara fa un any amb la posada en marxa d’una estació de recàrrega pública i gratuïta per a vehicles elèctrics, ubicada a l’exterior de l’accés al recinte de la institució. En aquest any de funcionament, el Consell Comarcal ha emès una quinzena de targetes de mobilitat elèctrica que donen accés gratuït al subministrament.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

15 + = 19

Últimes notícies