HomeEducacióEl Consell Comarcal del Baix Ebre inicia els cursos de director i...

El Consell Comarcal del Baix Ebre inicia els cursos de director i monitor de lleure en línia

Un total de 25 alumnes participen en la formació d’educació en el lleure, curs de director i de monitor, que el Consell Comarcal del Baix Ebre ha començat a impartir en línia de forma excepcional per la pandèmia de la Covid-19.

El conseller comarcal de Joventut, David Poy, ha fet la inauguració dels cursos que s’organitzen amb la col·laboració de l’Escola de l’Esplai de Tortosa, en el cas del de director, i de la Fundació Gentis en el cas del curs de monitor.

Concretament, un total de 15 alumnes s’han inscrit al curs de director, una formació que permet l’obtenció del títol de directora en activitats de lleure infantil i juvenil i s’emmarca dins la normativa de la Generalitat. El curs inclou 40 hores lectives, 160 de treball autònom i 120 hores pràctiques i s’allargarà fins al 30 de desembre.

Pel que fa al curs de monitora, té lloc els dijous i divendres a la tarda i el cap de setmana en horari de matí i tarda.

La formació lectiva és d’un total de 150 hores i a més de la formació teòrica s’han de dur a terme 160 hores de pràctiques. En este cas, hi participen una desena d’alumnes de forma telemàtica i el curs finalitzarà el 19 de desembre.

Esta formació permet l’obtenció del diploma de monitor o monitora d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil i s’emmarca dins la normativa de la Generalitat de Catalunya, que regula l’accés a les titulacions exigides per a desenvolupar activitats amb menors de 18 anys.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 52 = 59

Últimes notícies