HomeSense categoriaEl Consell Comarcal del Baix Ebre inicia la tramitació dels ajuts al...

El Consell Comarcal del Baix Ebre inicia la tramitació dels ajuts al lloguer d’habitatge

BAIX EBRE // El Consell Comarcal del Baix Ebre ha iniciat la tramitació dels ajuts per al pagament del lloguer d’habitatge. Aquesta prestació es pot sol·licitar fins al 3 de juliol a l’Oficina Comarcal d’Habitatge, atesa la pandèmia del coronavirus es prioritza la presentació de sol·licituds per via telemàtica, però també es pot aportar la documentació presencialment al Consell. En el cas que sigui necessari assessorament per part de la tècnica d’Habitatge, cal demanar cita prèvia a habitatge@baixebre.cat

Pel que fa a la convocatòria de l’Agència d’Habitatge de Catalunya estableix que per poder sol·licitar l’ajut les persones físiques titulars del contracte han de complir tot un seguit de requisits. L’Oficina Comarcal d’Habitatge tramita aquests ajuts a tots els municipis de la comarca, a excepció de Tortosa, que disposa d’oficina pròpia. Es tracta de subvencions per al pagament del lloguer amb l’objectiu de facilitar l’accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d’exclusió social. 

Durant el 2019, l’Oficina Comarcal d’Habitatge va gestionar un total de 428.323 euros en concepte d’ajuts a famílies de la comarca en risc d’exclusió residencial. De les 580 sol·licituds presentades se’n van aprovar 411. Pel que fa a la distribució per municipis, Roquetes amb un total de 116 resolucions favorables va ser la població del Baix Ebre que més ajuts va rebre; seguida per l’Ametlla de Mar (83), Deltebre (66), l’Aldea (46), l’Ampolla (33), el Perelló (22), Camarles (18), Xerta (11), Aldover (5), Benifallet (5), Tivenys (4), Alfara de Carles (1) i Paüls (1).

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 2 =

Últimes notícies