HomeSense categoriaEl Consell Comarcal del Baix Ebre supervisa el funcionament i la qualitat...

El Consell Comarcal del Baix Ebre supervisa el funcionament i la qualitat dels menjadors escolars

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, ha realitzat avui una visita a l’Escola Remolins de Tortosa per iniciar una nova ronda de contactes amb els equips directius dels centres en els quals la institució comarcal gestiona el servei de menjador escolar.

Es tracta de conèixer in situ la qualitat del servei que es presta, especialment dels àpats que mengen els escolars, i saber què n’opinen els equips directius, a més de recollir els suggeriments que hi puguin fer.

L’ens comarcal gestiona els menjadors de les escoles tortosines de Remolins i la Mercè on aquest curs 2018/19 es preveuen repartir un total 12.920 menús, subministrament que va a càrrec l’empresa Gatronoevents Selectes, SL, a la qual aquest curs escolar se li ha prorrogat el contracte adjudicat el curs passat.

Al setembre de 2017, el Consell Comarcal del Baix Ebre va assumir directament el monitoratge dels menjadors escolars que administra i ha millorat la gestió i la qualitat del servei. A l’Escola Remolins, l’atenció dels escolars va a càrrec de dues monitores de menjador i una emplatadora, contractades directament per la institució comarcal, a diferència de cursos anteriors en què aquest servei d’atenció el prestava també la mateixa empresa adjudicatària del càtering.

Durant la visita a l’Escola de Remolins, la presidenta comarcal Sandra Zaragoza ha estat acompanyada per l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé; la presidenta de la Comissió d’Ensenyament, Cultura, Joventut i Esports del Consell Comarcal, Elisabet Zapater; el conseller comarcal d’Ensenyament, Josep Codorniu; la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tortosa, Anna Algueró; i la directora del centre, Eugènia Vela. Posteriorment, han compartit dinar amb els escolars.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

12 + = 22

Últimes notícies