HomeSense categoriaEl Consell Comarcal del Montsià inaugura el curs de llengua de signes

El Consell Comarcal del Montsià inaugura el curs de llengua de signes

L’oficina Jove del Montsià ha donat el tret de sortida a una nova edició del curs “Introducció a la llengua de signes”, aquesta iniciativa promoguda pel servei Comarcal de Joventut del Montsià té com a finalitat que els joves de la comarca s’inicien en aquesta llengua alhora que prenguin consciència de la importància de treballar per una societat més inclusiva i que atengui les diferents necessitats de totes les persones. 

La consellera comarcal i responsable de l’Àrea de Joventut i de l’Àrea de Polítiques d’Igualtat i LGBTI, Sònia Tomàs, ha qualificat la iniciativa com “el reflex de la transformació educativa que estem vivim”. A més ha afegit: “tot i tenir un territori molt dispers, els cursos arriben a tots els municipis de la comarca, això és possible gràcies a l’estreta col·laboració dels ajuntaments”. Per acabar ha subratllat que cal garantir la diversitat a les aules i que aquestes siguin espais de convivència i de tolerància, és una acció prioritària per al Consell Comarcal del Montsià. 

A posteriori, al Consell Comarcal del Montsià, s’han lliurat els diplomes que certifiquen haver superat el curs a totes les joves que van participar en la passada edició del mateix. Un total de 15 alumnes han superat amb èxit aquesta formació.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 8 = 13

Últimes notícies