HomeSense categoriaEl Consell d'Alcaldes de la Terra Alta aprova suspendre el format tradicional...

El Consell d’Alcaldes de la Terra Alta aprova suspendre el format tradicional de les festes majors i adaptar-ne els actes a la situació derivada del coronavirus

TERRA ALTA // El Consell d’Alcaldes de la Terra Alta celebrat el passat dijous, 18 de juny, va acordar suprimir el format tradicional de les festes majors dels municipis de la comarca i optar perquè cada població realitze actes de format reduït i destinats de manera específica als veïns habituals i esporàdics –de segona residència–. Donades les circumstàncies actuals derivades de la crisi sanitària de la Covid-19, la intenció és la d’evitar la circulació de persones entre poblacions així com la massificació dels actes que s’hi celebren.

En este sentit, les festes majors que s’hagen de celebrar els pròxims mesos suprimeixen de la seua agenda els concerts i altres activitats similars que puguen congregar grans públics. De la mateixa manera, s’optarà per actes adequats a la situació, com ara espectacles teatrals, que puguen garantir que s’hi compleixen les mesures de seguretat indicades pel departament de Salut.

En tot cas, el Consell d’Alcaldes de la Terra Alta també vol subratllar que la celebració d’actes festius malgrat que les condicions adverses és importat per la socialització dels veïns en el seu propi entorn i vol manifestar el seu suport al sector cultural en estos moments. De la mateixa manera, preveu que si les recomanacions que fa el Procicat en relació amb la celebració d’esdeveniments varien durant les setmanes vinents, les activitats programades s’adequaran i s’actualitzaran d’acord amb les modificacions que se’n puguen derivar.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

20 + = 24

Últimes notícies