HomeInfraestructuresEl COPATE destinarà 42.500 euros a la millora de la seguretat...

El COPATE destinarà 42.500 euros a la millora de la seguretat de les deixalleries municipals

La junta general del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) ha aprovat una modificació de crèdit de 42.500 euros per la millora de diverses deixalleries de l’àmbit d’actuació COPATE, que es finançaran amb una subvenció de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC).

Una subvenció que permetrà millorar la seguretat de les deixalleries d’Amposta, Mas de Barberans, la Ràpita, Ulldecona, Alcanar i la Sénia.

Concretament, el COPATE adquirirà càmeres de seguretat que s’instal·laran a les deixalleries d’Amposta, la Ràpita, Alcanar i Ulldecona; tres portes metàl·liques galvanitzades de dos metres d’alçada per a les deixalleries d’Amposta, Mas de Barberans i Ulldecona; un filat de protecció que s’instal·larà a la deixalleria de la Ràpita per dificultar l’accés i evitar els casos de vandalisme i un cobert de residus especials a la deixalleria de la Sénia.

“Instal·larem sistemes de videovigilància i noves portes metàl·liques per garantir el tancament del recinte de la deixalleria i reduir furts i vandalisme en aquestes instal·lacions, així com l’abandonament de residus a l’exterior”, ha manifestat el president del COPATE, Xavier Faura.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 74 = 80

Últimes notícies