HomeEducacióL’Escola d’Hoteleria de l’Institut Dertosa ha organitzat la primera Setmana d’Emprenedoria Gastronòmica...

L’Escola d’Hoteleria de l’Institut Dertosa ha organitzat la primera Setmana d’Emprenedoria Gastronòmica a Tortosa

L’Escola d’Hoteleria de l’Institut Dertosa ha organitzat, del 23 al 27 de maig, una setmana plena d’activitats, tallers, debats i demostracions; tot relacionat amb els estudis que s’impartixen a l’escola.

Entre les diferents activitats, destaca el work café sobre Mercat de treball i Hostaleria, en què han participat empresaris del sector; Lluïsa Fernández, directora de l’Oficina de Treball de Tortosa; Neus Pons, coordinadora del projecte Territori Educador al Consell Comarcal del Baix Ebre; i Jordi Cervera, inspector d’educació referent de Cicles Formatius a Terres de l’Ebre.

Durant esta setmana s’han realitzat tallers amb emprenedors del territori com Shake Kenzo, Oli Coll de l’Alba, Mel Muria i Celler de Capçanes, entre altres. També s’hi han pogut veure demostracions dels pastissers Marc Balaguer, subcampió del món en geladeria el 2018; Eugeni Muñoz, considerat un dels millors pastissers de Catalunya; un taller de tonyina Balfegó, empresa de tonyina roja més reconeguda del món; i un tast de cervesa molecular amb l’empresa Brebel de Lleida, seguint els patrons del sommelier François Chartier. El Consell Comarcal del Baix Ebre i l’Oficina Jove del Baix Ebre també han col·laborat en la realització de diferents tallers d’empresa i emprenedoria.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 3 =

Últimes notícies