HomeSense categoriaEl COPATE instal·la panells informatius sobre la Reserva de la Biosfera en...

El COPATE instal·la panells informatius sobre la Reserva de la Biosfera en punts estratègics

TERRES DE L’EBRE // El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) instal·larà  panells informatius en diferents punts estratègics del territori per donar a conèixer a la  població que està en una àrea distingida amb el segell Reserva de la Biosfera per part  de la Unesco. L’objectiu és incrementar el reconeixement i la visibilitat de la Reserva  de la Biosfera tant entre la població local com entre els visitants. 

Concretament es col·locaran set panells informatius que estaran situats a: el Perelló,  Deltebre, Arnes, Tortosa, Amposta, Flix i Móra la Nova. “Volem fer valdre la distinció  que tenim les Terres de l’Ebre com a Reserva de la Biosfera tant entre la població  ebrenca com entre els turistes. Aquest segell és un revulsiu per potenciar els  actius ebrencs”, ha manifestat el president del COPATE, Joan Alginet. 

Les Terres de l’Ebre van ser declarades Reserva de la Biosfera el 2013 per la seua  riquesa paisatgística, la representativitat dels seus ecosistemes i el seu model de  conservació de la biodiversitat. La reserva ocupa una superfície de 367.729 hectàrees. 

La instal·lació d’estos panells informatius és finançada per l’Institut per al  Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

64 + = 71

Últimes notícies