HomeSense categoriaMovem Bítem lamenta la destrucció del mur del Mas del Bisbe i...

Movem Bítem lamenta la destrucció del mur del Mas del Bisbe i defensa la rehabilitació del patrimoni

BAIX EBRE // Movem Bitem lamenta que haja prevalgut l’opció d’enderrocar el mur del Mas del Bisbe en lloc de rehabilitar-lo, opció que sempre ha defensat i prioritzat la formació progressista davant el patrimoni. El regidor de la formació progressista a l’EMD de Bítem, Ramon Baiges, traslladarà el seu malestar davant la Junta de Portaveus, que ha estat informada de l’enderroc un cop les obres ja estaven iniciades.

En este sentit, Baiges exposa “l’excusa que ho fa la Diputació de Tarragona no és vàlida, ja que tots sabem que qualsevol acció que fa està pactada prèviament amb l’ajuntament i la EMD, per tant, des de Movem Bítem lamentem que s’haja optat per enderrocar part del patrimoni del qual representa el Mas del Bisbe i a més s’haja fet a l’esquena de la Junta veïnal i el poble”. La vicepresidenta de la Diputació és Meritxell Roigé, del mateix partit que l’alcaldessa de Bítem.

La formació progressista ha recordat que “ja fa uns anys es va intentar l’enderroc de part del mur i vam aconseguir paralitzar-ho. Ara, però, s’ha optat per enderrocar i a posteriori fer un comunicat a xarxes socials i informar la junta de portaveus per evitar que es pogués fer res al respecte. Això només demostra que no tenen cap consciència pel patrimoni”.

Movem Bítem ha volgut remarcar que “sempre han defensat la rehabilitació tant del Mas del Bisbe com de la Colònia Gasol, els dos edificis emblemàtics de la població. Tot i que tant el Mas del Bisbe com la Masada formen part del Catàleg d’Edificis de Caràcter Històric de Tortosa, només el Mas del Bisbe és de titularitat municipal”.
 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies