HomeSocietatL'alcaldessa de l'EMD de Bítem assegura que va informar sobre l'enderroc del...

L’alcaldessa de l’EMD de Bítem assegura que va informar sobre l’enderroc del mur del Mas del Bisbe

L’alcaldessa de l’EMD de Bítem ha volgut aclarir, davant la nota de premsa de Movem Bítem amb relació a l’actuació al mur del Mas del Bisbe, que tots els grups municipals de l’EMD estaven informats que es procediria a l’enderroc de la part del mur més propera a la carretera per motius de seguretat i per l’estat que presentava en aquesta zona, i que se’ls va donar la informació l’any passat, en una junta de portaveus abans de l’inici de l’obra que la Diputació de Tarragona està duent a terme a la carretera entre Tortosa i Tivenys.

Davant l’imminent inici de l’actuació, dissabte passat l’alcaldessa de l’EMD de Bítem assegura que va informar-ne per escrit a tots els portaveus, sense que cap formació mostrés la seua disconformitat.

El gener del 2019, l’Ajuntament de Tortosa va arribar a un acord amb el Bisbat de Tortosa per a l’adquisició del Mas del Bisbe. Una operació que permet incorporar un important element patrimonial al catàleg del municipi i que es vol destinar a diferents activitats de Bítem. Des de la seua adquisició ja s’han fet algunes actuacions de neteja de la finca així com actuacions de consolidació d’alguns elements.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies