HomeSocietatEl COPATE lliura el diploma de la Xarxa Espanyola de Reserves de...

El COPATE lliura el diploma de la Xarxa Espanyola de Reserves de la Biosfera a INFOSA

El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre ha lliurat el diploma que la Xarxa Espanyola de Reserves de la Biosfera ha concedit a l’empresa salinera INFOSA per la seua tasca en favor de la biodiversitat al delta de l’Ebre.

Els representants de l’Organisme Autònom de Parcs Nacionals del Ministeri de Transició Ecològica no han pogut assistir a l’acte i han fet arribar el diploma al COPATE, com ens gestor de la Reserva de la Biosfera, perquè el trasllade a INFOSA.

La Xarxa Espanyola de Reserves de la Biosfera ha destacat la conservació del patrimoni cultural i natural de les salines, sobretot pel que fa a la gestió adaptada als cicles biològics.

“Per nosaltres és una satisfacció que una de les empreses acreditades amb la marca Reserva de la Biosfera obtinga aquest reconeixement de compromís mediambiental”, ha manifestat el president del COPATE, Xavier Faura, que juntament amb el vicepresident i responsable de l’àrea de la Reserva de la Biosfera, Ferran Rosich, han lliurat el diploma al gerent d’INFOSA, Manel Salvadó i l’ambientòleg de l’empresa, Cristian Jensen.

De les més de cent candidatures presentades se n’han reconegut 17 a tot l’Estat, 3 de les quals a Catalunya.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

49 + = 56

Últimes notícies