HomeSocietatQuaranta-dos persones moren atropellades cada any a Catalunya

Quaranta-dos persones moren atropellades cada any a Catalunya

Segons dades del Servei Català del Trànsit 42 persones moren atropellades cada any a Catalunya des del 2010. Més de 450 persones en els últims 12 anys. D’estos, el 50% tenia més de 65 anys.

Els atropellaments mortals passen més a les vies de les ciutats o els pobles, un 68%, que a les carreteres interurbanes. Per prevenir este tipus d’accidents, el Servei Català de Trànsit realitzarà esta setmana una campanya de prevenció que posa l’accent en combatre els comportaments dels conductors que posen en perill la seguretat dels vianants a les zones urbanes com per exemple encreuaments incorrectes o l’incompliment dels semàfors i els passos de vianants.

Enguany ja han mort 5 vianants a la xarxa viària interurbana.

Pel que fa al perill que un vianant camine per una carretera interurbana, les autoritats de trànsit recorden que està prohibit fer-ho per les autovies i autopistes. I afegeix que si inevitablement han de desplaçar-se per una carretera, han de seguir unes pautes bàsiques per no posar en perill la seua pròpia seguretat ni la de la resta d’usuaris.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

88 + = 90

Últimes notícies