HomeMedi AmbientEl COPATE valora molt positivament el porta a porta a l’Ampolla

El COPATE valora molt positivament el porta a porta a l’Ampolla

El president del COPATE, Xavier Faura, s’ha reunit recentment amb l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, i amb el regidor de Serveis Municipals de l’Ajuntament de l’Ampolla, Sebastià Castañeda, per fer una valoració sobre els primers mesos del servei de recollida de la fracció orgànica mitjançant el sistema porta a porta adaptat als establiments considerats grans generadors.

Faura ha aplaudit la bona acollida que els establiments del municipi han fet de la nova recollida, així com la gestió que se n’està fent des de l’Ajuntament de l’Ampolla. Aquestes xifres tan positives es traduiran en una reducció de l’import de la factura de la gestió de residus que el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) lliura a l’Ajuntament.

Foto: Cedida

El servei de recollida de la fracció orgànica el gestiona el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre i es va posar en marxa el mes de març de 2023. Per la seva part, la Regidoria de Serveis Municipals de l’Ajuntament de l’Ampolla n’ha estat fent seguiment des de l’aplicació fa cinc mesos.

L’Ampolla va ser un dels municipis del Baix Ebre capdavanters en adherir-se a aquest nou model. Aquesta recollida es va sumar a la de residus porta a porta de les fraccions paper-cartó, vidre i envasos que l’Ajuntament de l’Ampolla ofereix a tots els establiments del municipi per facilitar el reciclatge.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies