HomeEsportsFutbolEl Corbera d'Ebre ven cara la pell davant el Gandesa en un...

El Corbera d’Ebre ven cara la pell davant el Gandesa en un derbi històric (2-1)

El Gandesa va suar sang per imposar-se davant el Corbera d’Ebre en un derbi que tornava 26 temporades després. Des de la campanya 1995-96 quan militaven al grup 24 de Tercera Regional, no es produïa l’enfrontament entre els dos conjunts de la Terra Alta, que acabava amb idèntic resultat de 2-1 a favor dels gandesans.

Un partit que afrontaven els locals amb notables i sensibles baixes al seu equip, davant un rival que es presentava amb tan sols dos efectius a la banqueta. Ben aviat s’avançarien els gandesans en una acció de Pau Boira als sis minuts de joc, que definia bé davant Gerard. Semblava que aquest gol obria el camí cap a una victòria solvent dels gandesans. Però res més lluny de la realitat, ja que els corberans de mica en mica s’estiraven i igualaven el partit amb un xut llunyà des de la frontal d’Arnau Cugat. Després del gol de l’empat, els intents locals topaven amb l’ordre defensiu visitant per arribar amb l’1-1 al descans.

Després del pas per vestidors, es mantenia la mateixa tònica i el partit avançava amb la incertesa del resultat que es mantenia inamobible. Amb el pas dels minuts la precipitació local veia com el partit expirava fins que a falta de vint minuts per al final Saumell tornava a donar avantatge al conjunt dirigit per Ivan Romeu, que aconseguia un treballat triomf que els consolida en la part capdavantera del grup emparellat amb els quatre equips que han pogut sumar les dues victòries en aquesta arrancada de campionat.

Sala de premsa:

La propera jornada

Dissabte el Gandesa es desplaça al camp de l’Ametlla de Mar a partir de dos quarts de sis de la tarde, que va perdre el seu primer partit en un duel d’aspirants al Camp Nou de la Cava (2-1). Per la seva part, els corberans que encara no han sumat després de dos partits reben al seu camp la visita del filial del Tortosa, en un partit que arrancarà a partir de les 17 hores de la tarde.