HomeEducacióEl curs escolar ha començat aquest dimecres a Deltebre amb 1.615 alumnes

El curs escolar ha començat aquest dimecres a Deltebre amb 1.615 alumnes

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, acompanyat del regidor de Defensa del Territori, Ensenyament, Joventut i Participació, Jordi Bertomeu, la regidora d’Infància, Gent Gran i Benestar, Vicky Albiol, i la regidora d’Identitat Corporativa, Equipaments i Actes, Carme Franch, van visitar els diferents centres educatius del municipi amb motiu de l’inici escolar.

La visita va servir per donar la benvinguda a l’alumnat i per intercanviar opinions i propostes amb l’equip directiu i les AMPA, però també per comprovar algunes de les diferents accions de manteniment que s’han efectuat durant aquests darrers mesos.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, va destacar que “els xiquets i xiquetes són el futur del nostre municipi, per això des de l’Ajuntament de Deltebre hem de facilitar les eines necessàries per al seu desenvolupament i per continuar enfortint les activitats extraescolars i de reforç educatiu que vehiculem a través del Pla Educatiu d’Entorn”.

En total, enguany hi ha 1.615 alumnes al municipi distribuïts entre els diferents centres educatius. Cal esmentar que la setmana vinent també s’iniciaran les classes a l’escola municipal de música Espiga d’Or.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 41 = 43

Últimes notícies