HomeSocietatEl Festival Front conclou la seua tercera edició a Campredó

El Festival Front conclou la seua tercera edició a Campredó

L’espai cultural la C de Campredó va acollir, el diumenge, una nova sessió de la tercera edició del Festival Front un certamen cinematogràfic orientat envers la dignificació de la memòria històrica.

El certamen d’enguany ha donat cabuda a llargmetratges com Les vides de la pastora, Terra remoguda, Retour a Reims, la llibreta del Dr. Gras, o Mr. Kaplan, que han estat exhibides en poblacions diverses com Corbera d’Ebre, Flix, La Sènia i els Reguers. Van estar acompanyades de quatre taules de reflexió.

En la cloenda, que va tenir lloc a Campredó es va poder gaudir de la pel·lícula ‘El Metralla’, que comptava com a artistes principals amb Joan Pera i Roger Pera, pare i fill i Mercè Pons.

El film dirigit per Jordi Roigé, narra la història d’un mossèn i un milicià del POUM que passen bona part de la guerra de 1936-39 amagats a les mateixes golfes, al centre de Barcelona. A través d’estos personatges antagònics, i en clau de tragicomèdia, es pot veure una aproximació de l’absurditat del conflicte i les seues contradiccions.

Finalment, el concert del grup Los Forasteros va posar el punt final a un certamen.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 4 = 10

Últimes notícies