HomeEconomiaLa Diputació de Tarragona concedeix ajuts a sis centres privats d'educació especial

La Diputació de Tarragona concedeix ajuts a sis centres privats d’educació especial

La Diputació de Tarragona ha aprovat concedir ajuts per un valor total de 125.646,93 euros a sis centres privats d’educació especial de la demarcació. L’objectiu és que es puguen destinar a la realització d’activitats extraescolars i complementàries com ara teatre, tallers, expressió musical, sortides lúdiques i culturals, teràpia assistida amb gossos, jornades esportives o activitats creatives, entre moltes altres.

Els centres que rebran aquests ajuts són l’Associació de famílies de persones amb discapacitat intel·lectual i desenvolupament Montsià (APASA), el centre Verge del Mar de Reus, l’Escola Solc de Tarragona, el Centre d’Educació Especial Tilmar de Montblanc, la Fundació Estela de Tarragona i la Fundació Mercè Pla de Tortosa.

Aquests ajuts responen a la voluntat de la Diputació d’impulsar i vetllar per l’educació especial al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. En aquest sentit, la institució gestiona tres centres propis a la demarcació: el Centre d’Educació Especial (CEE) Sant Rafael, a Tarragona; el CEE Alba, a Reus i el CEE Sant Jordi, a Jesús (Tortosa). Tots tres centres treballen per oferir atenció interdisciplinària i dotar l’alumnat de recursos que afavorisquen la seua autonomia personal i la seua integració social en la transició cap a la vida adulta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

28 + = 34

Últimes notícies