HomeSocietatLa Ràpita consolida les tres flors d’honor atorgades pel moviment Viles Florides

La Ràpita consolida les tres flors d’honor atorgades pel moviment Viles Florides

La Ràpita consolida les tres flors d’honor atorgades pel moviment Viles Florides que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC). El divendres passat es van lliurar a Tarragona els reconeixements anuals als municipis catalans i comuns andorrans que aposten per la transformació de l’espai públic a partir del verd urbà.

La Ràpita és un dels 155 municipis que forma part d’este moviment. El regidor de Medi Ambient, Oriol Clos, exposa que “continuem treballant dia a dia per mantenir la gran quantitat d’espais verds que hi ha a la Ràpita actualment i, a poc a poc, l’objectiu és anar-los incrementant perquè som plenament conscients de la importància que tenen els espais verds per a una societat“. Clos fa un agraïment públic a l’equip de jardineria de la brigada municipal perquè “gràcies al seu treball diari, podem consolidar les tres flors d’honor”.

Per a Viles Florides, l’enjardinament va més enllà de propiciar espais agradables i té en compte valors com la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida dels veïns, l’estat i conservació del mobiliari urbà, la presència de parcs infantils, la conscienciació social envers les polítiques de sostenibilitat mediambiental o el desenvolupament de les economies locals a través de l’atractiu dels jardins i parcs urbans.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 89 = 91

Últimes notícies