HomeEsportsFutbolEl filial del Gandesa arrenca la temporada imposant-se amb golejada a l'Aldea

El filial del Gandesa arrenca la temporada imposant-se amb golejada a l’Aldea

Va arrencar de la millor manera possible la temporada per al conjunt de Sergi Vidal que s’imposaven a domicili al municipal de la Unió davant l’Aldeana B per 0 gols a 4, que li permet als de la capital de la Terra Alta situar-se com a segons classificats provisionals en aquesta estrena del campionat emparellats amb el líder Masdenverge i dos equips més, el filial de l’Olímpic ME i el Xerta, que van ser els primers equips en sumar victòries en el debut de lliga.

Després de l’impàs que van haver de fer l’any passat a causa de la pandèmia, el conjunt terraltí va tornar a demostrar que vol fer coses molt positives aquesta campanya, igual que fa dues temporades quan van aconseguir l’ascens a 3a catalana. Fa dos temporades van arrencar precísament així, amb golejada al camp del desaparegut filial del Remolins-Bítem (3-7). Durant els primers compassos els dos conjunts van tenir una fase d’estudi, tenint en compte que estàvem a la primera jornada de lliga. Avançava el partit sense gaires arribades clares a ambdues àrees fins al límit del descans quan Sergi Alcoverro en acció personal acabava perforant la porteria aldeana, quan es complia el temps d’afegit, convertint el primer gol del partit.

Amb el gol, que li donava més tranquil·litat als terraltins, van sortir a la represa amb el convenciment de resoldre el duel. Tot i així, els ‘groguets’ exercien una pressió d’entrada buscant el gol de l’empat. No obstant, amb el pas dels minuts es va apaivagar aquesta situació i els gandesans estiraven línies en busca de trencar el partit, com així va ser mitjançant una acció de Pau Boira que traduïa en el 0-2. Aquest gol va assestar un cop anímic als locals, que arran d’un penal encaixaven el tercer, obra de nou de Pau Boira (67′). Yassine a falta d’un quart tancava el partit amb el quart i definitiu.

El tècnic del CF Gandesa B Sergi Vidal definia l’encontre “va ser un partit típic d’arrancada de temporada, amb nervis i notant que havíem fet molt poca pretemporada tenint en compte que ens ha tocat iniciar la lliga més aviat del que ens pensàvem a l’haver divuit equips“. Al mateix temps afegia que “de mica en mica ens vam trobar més còmodes i arran del primer gol, pràcticament al descans, ens va donar confiança i tranquil·litat per encarar la segona part amb ganes de buscar encarrilar el partit” assentia Vidal que afegia que “el segon gol li va donar una estocada a l’enfrontament, passant a dominar més àmpliament“. El tècnic gandesà es mostrava “satisfet pel treball de l’equip tot i haver d’anar amb quatre juvenils que van rendir molt bé i ens han aportat molt i el fet de mantenir la porta a zero i fora de casa ajuda molt en la moral de l’equip” sentenciava l’entrenador visitant.

En la segona jornada els gandesans s’estrenaran a casa rebent al debutant la Galera (que en el primer partit va salvar un punt empatant a 1 ‘in extremis’ davant l’Ebre Escola B) dissabte a dos quarts de sis de la tarde, mentre els aldeans es desplaçaran al camp del Tivenys (que va empatar en el debut al camp del Ginestar 2-2) dissabte a partir de dos quart de cinc de la tarde.