HomeSocietatEl Galp Mar de l'Ebre promociona al mercat de la Boqueria el...

El Galp Mar de l’Ebre promociona al mercat de la Boqueria el musclo i l’ostra del Delta

El GALP Mar de l’Ebre ha participat aquest dilluns a un showcooking al Mercat de la Boqueria de Barcelona per tal de promocionar el musclo i l’ostra del delta de l’Ebre. L’acció, que s’ha realitzat amb la Federació de Productors de Mol·luscs del Delta de l’Ebre (FEPROMODEL) ha consistir en l’elaboració de dos receptes on l’ingredient ha estat l’ostra i el musclo del Delta.

Les receptes les han elaborat Teima Caballé del Restaurant Sol de l’Ampolla i Aida Reverté, del Restaurant les Palmeres de les Cases d’Alcanar. En el cas de Teima Caballé, del Restaurant Sol ha elaborat dos receptes amb ostra rissada, el producte estrella de l’Ampolla i Aida Reverte ha elaborat dos receptes amb musclos. L’acte, realitzat al cor del Mercat de la Boqueria ha comptat amb la participació del director general de Política Marítima i Pesca Sostenible Sergi Tudela, del president del GALP Eusebio Rosales i del president de FEPROMODEL Álvaro Acero entre d’altres.

“L’aqüicultura del musclo i ostra representa un part important del GALP Mar de l’Ebre, que es alhora un tret diferencial del nostre territori. Amb aquesta acció donem a conèixer la qualitat del producte de les nostres badies i la feina que fan els aqüicultors del Delta. ” ha expressat el president del GALP Mar de l’Ebre Eusebio Rosales.  El gerent del GALP Mar de l’Ebre Joan Alginet ha afegit que “FEPROMODEL ha contribuït a l’èxit de model i de resultats del GALP Mar de l’Ebre perquè els models de governança son un instrument útil que serveix per unir esforços i posar en valor tota la riquesa del mar”. Per altra banda el president de FEPROMODEL Álvaro Acero ha fet una valoració molt positiva de la campanya del musclo d’enguany i que estan en plena temporada de comercialització i ha agraït al GALP l’acció de promoció que ha dut a terme. “Els musclos i ostres de les badies dels Alfacs i el Fangar son garantia de qualitat, de model sostenible i d’actiu gastronòmic de primer ordre. La qualitat del nostre producte suposa un repte de creixement i de professionalització del sector aqüícola a la que estem compromesos des de la federació” ha expressat Acero.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 4 =

Últimes notícies