HomeSense categoriaEl Govern de Junts per l’Aldea genera un estalvi de 75.000 euros

El Govern de Junts per l’Aldea genera un estalvi de 75.000 euros

El nou Govern municipal de Junts per l’Aldea ha generat un estalvi de 74.856 euros en menys de 100 dies de govern, segons va informar la portaveu del grup, Irene Negre, en el marc del Ple Municipal.

Este estalvi s’ha generat eliminant “despeses supèrflues” i revisant i anul·lant contractes. Entre les despeses que s’han estalviat destaca la cancel·lació del cinema a la fresca, una activitat que comptava amb un pressupost de 10.000 euros per a cinc sessions, i que s’ha reduït a només una sessió i  2.300 euros de despesa. El Govern aldeà ha estalviat també 7.000 euros anul·lant el lloguer d’una carpa per a festes o rebaixant en 10.000 euros les despeses d’organització del Maridatge. També hi ha hagut un estalvi important en la pavimentació prevista de la plaça de l’Ajuntament i amb l’anul·lació de la compra d’un detector de tempestes per a la piscina municipal, valorat en 5.000 euros. “Sincerament, el nou Govern de l’Aldea no creiem en la utilitat d’este aparell”, ha dit l’alcalde, Xavier Royo.

L’alcalde ha insistit que, si bé es mantindran totes les festes que tinguen un retorn econòmic per al poble, hi ha la voluntat de prescindir de moltes de les activitats que feia l’anterior govern i que l’actual entén que no aporten res al municipi. Així, per exemple, es va anul·lar un concert previst per al 29 de juny i es va optar per fer la presentació de pubilles.

Royo ha reiterat finalment que “la prioritat absoluta” d’este govern municipal seran les actuacions d’imatge de poble, i ha posat com a exemple algunes actuacions que ja s’hi han fet, com la pavimentació de la pista de ball i del carrer Robert Graupera. En el ple del 19 de setembre també van prendre possessió com a regidors del Grup Municipal d’ERC Eli Fabuel i Joaquim Cugat, substituint les baixes de Nati Bernal i Janet Guerrero, que es van produir al juliol.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies