HomeSocietatEl Govern reforça el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre...

El Govern reforça el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre amb 77 agents nous dels Mossos d’Esquadra

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha donat la benvinguda als 762 nous agents de la 30 promoció que s’han incorporat els darrers dies al cos en període de pràctiques. Després d’un any de formació, 468 mossos i 294 mosses han iniciat el seu període de pràctiques que els portarà a patrullar per tot el territori i suposarà l’inici de la seva carrera professional i de servei públic.

Aquesta incorporació de nous agents permet reforçar la plantilla del cos amb l’horitzó situat en els 22.000 agents de cara a l’any 2030. El conseller Elena ha assegurat que “l’element més important per garantir la seguretat és la proximitat. Ser a prop de la realitat i del dia a dia de la vida de la gent és imprescindible”. “La seguretat és acompanyar, ser a prop de la ciutadania i d’on passen les coses”, ha afegit.

Dels 77 agents nous, 51 s’incorporen a la Regió Policial del Camp de Tarragona, amb un reforç destacable a El Vendrell i Reus, amb 9 agents nous a cada comissaria, a més de Salou i Vila-seca i la ciutat de Tarragona, amb 8 agents a cada localitat. També s’incorporen 6 agents nous a Valls, 5 a Falset i Montblanc i 1 agent a la comissaria de Cambrils.

Al seu torn, la Regió Policial de les Terres de l’Ebre suma 26 nous agents, amb un reforç molt notable a Mora d’Ebre amb 11 nous agents. També s’incorporen 6 agents nous a Gandesa, 4 a Amposta, 3 a L’Ametlla de Mar i 2 a Tortosa.

La mitjana d’edat dels 762 nous efectius és del 27,9% i un 43,2% tenen estudis universitaris o superiors. Amb un any de formació intensa ja darrere seu, aquests nous agents encaren ara un període de pràctiques en què aplicaran els coneixements adquirits i desenvoluparan habilitats essencials per a la seva tasca policial. En aquesta etapa, lluiran el nou uniforme amb orgull, però també amb un profund sentit de responsabilitat en la defensa de la seguretat i el benestar de la ciutadania.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies