HomeEsportsEl Grup Picossa-Fàbregues s'imposa al Duatló de Garcia

El Grup Picossa-Fàbregues s’imposa al Duatló de Garcia

Els components de Grup Picossa-Fàbregues, van ser els més ràpids en finalitzar la quarta edició del Duatló de Muntanya de Garcia, invertint un temps d’1:53:49, en efectuar el recorregut de 19,5 quilòmetres de BTT i 9 de carrera per muntanya, amb un 80% de senders i la resta per camins, amb la zona de boxes situada a l’ermita de Santa Magdalena.

La segona posició va ser per al Grup Xeuu, 1:54:51,i en tercer lloc va entrar el tortosí Pau González, primer de la competició individual amb un registre d’1:58:32, seguit en quarta posició del Grup Terra Alta Team,1:59:44 i en quinta del Grup Or Bikes, 2:02:01. Pel que respecta a la competició individual masculina, darrere de Pau González van entrar, en segona i tercera posició respectivament Quim Osete, 2:02:53, i Marc Gutés, 2:10:05.

La primera classificada femenina va ser Isabel Gelada, 2:45:19, primera també en la classificació de veteranes, entrant a continuació Ana Martinez Romero, 2:46:26 i Maite Rivero, 2:56:10. El primer veterà va ser David O’Callaghan, 2:13:57.

Com en les anteriors edicions de la prova, la majoria de la població es va implicar, col·laborant amb l’organització, i abans de la seua disputa van efectuar la neteja i de les senderes, afectades per les conseqüències del Glòria.