HomeEsportsEl Jesús Catalònia tira d'ofici i doblega a un corretjós filial del...

El Jesús Catalònia tira d’ofici i doblega a un corretjós filial del Tortosa (2-1)

ESPORTS // Era l’estrena en pretemporada del conjunt filial del CD Tortosa de cara a l’imminent estrena a la nova categoria aquesta temporada, la tercera catalana, davant un rival que s’enfrontarà davant el conjunt roig-i-blanc aquesta campanya, el Jesús Catalònia que parteix amb la vitola de ser un dels equips que optarà a estar entre els candidats d’estar a dalt per buscar el retorn a la segona catalana.

Els jesusencs, que venien de jugar dimecres davant el primer equip del Tortosa al municipal Josep Otero i davant el Remolins-Bítem dissabte, dos camps grans i amb molts d’espais, ho acusaven d’entrada i davant la pressió avançada que els van plantejar els homes d’Òscar Rumense combinat amb les mesures del terreny de joc de la Santa Creu, els costava als primers compassos treure la pilota del darrera amb fluïdesa. No obstant, a mesura que avançaven els minuts es van anar trobant més còmodes i van generar ocasions per fer moure el marcador amb un mà a mà de Lluís que resolia Roger tapant bé la trajectòria de l’esfèric i poc més tard John es quedava completament sol davant el porter, controlant un xic llarg amb el pit fet que li permetia al porter roig-i-blanc desviar la pilota. Tot i així constant imprecisions amb el joc que malgrat en una pilota filtrada a l’esquena de la defensa Ruiz en acció individual trencava el fora de joc i des de l’interior de l’àrea connectava una rematada al primer pal, que després de tocar al ferro acabava allotjant-se a l’interior de la xarxa quan restaven 10 minuts per marxar als vestidors al descans. Amb el gol, miraven de pressionar més els jugadors de Pau Alegria (absent en aquest partit per qüestions personals) i tan sols dos minuts més tard trobaven el camí del segon gol obra de John. L’acció arrencava en un canvi d’orientació de Sergi Escoda cap a Pau Martí, que iniciava una conducció cap a l’interior de la gran des d’on assistia al davanter centre que ha arribat enguany a Jesús procedent del Roquetenc i totsol davant el porter definia a la perfecció ajustant el xut a la base del pal sense que podés fer res el porter visitant. Tot i això, quan expirava el primer temps aconseguien marcar el gol que ajustava diferències al marcador de cara al segon temps.

A la represa, la calor predominant de la primera meitat va passar factura i tot i el carrussel de canvis introduïts pels dos tècnics al descans i durant els segons quaranta-cinc minuts, va baixar molt la intenssitat del partit i les imprecisions van ser la nota característica. No obstant, van gaudir de fins a tres oportunitats clares per a tancar el partit els jesusencs mentre els tortosins també en van disposar d’alguna per mirar d’anivellar el duel.

Diumenge vinent el Jesús Catalònia disputarà el quart memorial in memoriam Tomàs Ballano diumenge davant el CF l’Ampolla, equip on juga el fill de l’homenatjat Jordi Tomàs. Per la seva part, el filial roig-i-blanc no disputarà cap partit en principi el proper cap de setmana i serà d’aquí a dos caps de setmana quan visitarà el municipal de Benissanet davant un altre conjunt de 3a catalana, concretament diumenge 4 de setembre.