HomeCulturaEl JotaCampus comptara amb la incorporació de Pep Gimeno Botifarra i Núria...

El JotaCampus comptara amb la incorporació de Pep Gimeno Botifarra i Núria Cunillera

El JotaCampus se celebrarà del 25 al 29 de juliol a Poblenou del Delta. Com a novetat en esta edició, l’Escola d’Estiu comptarà amb les incorporacions dels cantadors Pep Gimeno Botifarra i Núria Cunillera, el guitarrista Miquel Pérez Perelló, el titellaire Arnau Colom (Matito), el percussionista Jordi Sanç, l’acordionista basc Iker Allur i la mestra de balls mallorquins Mireia Torta com a convidats especials.

Com en les anteriors edicions, el Jotacampus compta amb un equip habitual de mestres com el dinamitzador cultural Josep BertomeuPolet‘, els guitarristes Francesc Tomàs ‘Panxito‘ i Sergi Trenzano, la ballarina i coreògrafa Anna bastida, el cantant Arturo Gaya i el percussionista Sergi Molina.

La sessió de cloenda evocarà la cançó ‘Dies de festa’ (Josep Bo) amb la recreació d’una jornada d’oci a la ribera en els temps, en el fet que, per les festes de Sant Jaume, la gent del camp feia una aturada en les feines del camp. L’oferta pedagògica conté 20 tallers de 6 hores lectives amb disciplines de cant, dansa, instrumentació, percussió corporal, titelles i coneixement dels ocells del Delta; contemplant la possibilitat d’inscriure’s d’un a quatre tallers, en funció de la disponibilitat de l’alumnat.

El Jotacampus està integrat a la Xarxa de Campus de Cultura Popular de Catalunya i compta amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament d’Amposta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

39 + = 41

Últimes notícies