HomeEsportsFutbolEl 'killer' Nacho sentencia per l'Aldeana en un derbi on el Camarles...

El ‘killer’ Nacho sentencia per l’Aldeana en un derbi on el Camarles perdona en excés (0-1)

L’Aldeana va saber sofrir i va sumar tres punts importantíssims per a seguir en la línia ascendent que estant portant davant un Camarles negat de cara a gol (0-1).

El conjunt d’Alberto López es va mostrar negat de cara a porteria en un partit on als sis minuts de joc ja gaudia d’una ocasió claríssima on Xavi Fages aprofundia fins a la línia de fons per banda dreta i donava la passada de la mort cap a Breyner sobre la frontal de la petita, des d’on rematava trobant la miraculosa intervenció del protagonista del partit, el porter Sergio Auré, que desviava la pilota amb el peu a córner. El reguitzell d’ocasions seguia als dotze minuts quan en una falta penjada des de tres quarts la guanyava Víctor Pujol que no empalava bé l’esfèric que es perdia per dalt del travesser. Als 14′ venia una acció molt protestada pels camarlencs, quan Roger encarava completament sol una pilota filtrada a l’esquena de la defensa i Vilarroya cometia una falta que era castigada amb groga, quan els locals interpretaven que era ocasió manifesta de gol i tenia que haver estat vermella. Acte seguit, arran de la sortida d’un fora de banda, s’internava Roger Royo fins la línia de fons des d’on assistia cap a Breyner que rematava massa alt. A la mitja hora, fruit d’un ràpid contracop per la dreta de Xavi Tena aprofitant un bon desplaçament de Thomas li permetia arribar fins la línia de fons des d’on ficava una centrada medida al cor de l’àrea on Nacho guanyava l’acció i creuava la pilota lluny de l’abast de Selu. Era la primera rematada entre pals dels aldeans que van ser ressolutius en aquest partit. Amb el gol, va tenir una nova opció el conjunt aldeà a la sortida d’un córner penjat al segon pal, on Nacho rematant completament sol, no encertava quan ho tenia tot a favor per marcar. En temps de descompte, gaudien d’una nova oportunitat els blau-grana amb la rematada de Roger Royo amb el cap al primer pal, que es perdia fora directament. Així s’arribava al descans.

A la represa el duel adquiria una nova dimensió. Però de nou en la primera ocasió del segon temps tenien una immillorable oportunitat per a fer el gol de l’empat. La pilota que li arribava a Eric després de la sortida d’una falta, li permetia empalar creuat des de l’interior de la gran per la part dreta de l’atac, amb la mala fortuna que va trobar el ferro de la porteria d’Auré. Amb el partit expirant, Gervinho tindria una ocasió per a fer el segon quan es presentava completament sol davant Selu que li endevinava l’acció i es podia fer amb la pilota (88′). No va hi haure temps per a res més i després de tres minuts de prolongació, l’àrbitre decretava el final del partit.

Sala de premsa:

L’entrenador camarlenc Alberto López, es mostrava contrariat per la derrota dient que “crec que hem estat superiors de principi a fi, generant una infinitat d’ocasions sobretot a la primera part on hem tingut set o vuit situacions de gol, i la piloteta no ha volgut entrar. I com són les coses, ells en la que han tingut l’han clavat. No obstant, crec que el futbol, les ocasions i la intenció de guanyar l’hem posat nosaltres des del xiulet inicial, però és un típic partit que podríem jugar durant tres hores, que no marcaríem. La falta d’encert en la definició ens ha condemnat” asseverava López.

Ferran Simó, tècnic aldeà, reconeixia que “en l’arrancada del partit el Camarles ens ha passat literalment per sobre durant gran part de la primera meitat en diverses ocasions que ens van perdonar la vida. Nosaltres havíem introduït molts de canvis a l’onze inicial i de mica en mica ens hem sobreposat al domini insistent d’ells que no han cristal·litzat en gol. Això ens ha fet créixer i hem pogut estirar-nos cap a l’àrea contrària, controlant les accions defensives, i per molt que notàvem la sensació de perill continua dels camarlencs i amb el gol de Nacho, crec que el meu equip ha fet un pas endavant” ens comentava Simó que resumia el segon temps “el Camarles ho ha intentat amb més cor que cap durant els segons quaranta-cinc minuts, i llevat d’una ocasió claríssima en la qual ens feien un pal, crec que hem sabut sofrir quan tocava i hem tingut un parell de situacions per a sentenciar. Tres punts boníssims davant un rival que ha fet mèrits per a sumar, però hem sumat tres punts que ens mereixíem la setmana passada” resumia el tècnic aldeà.

La propera jornada:

L’Aldeana, que es va retrobar amb la victòria i segueix en clara línia ascendent, rebrà a la Sénia (equip que va sumar la primera victòria aquesta setmana davant el Móra la Nova) en el proper partit diumenge a les 12 del migdia, amb arbitratge del col·legiat tarragoní José Jareño Gil que serà assistit a les bandes per Adrià Sánchez Ruiz i Andrés Orian Marcu. Per la seva banda, el Camarles buscarà refer-se de l’ensopegada davant els de la Unió visitant al Perelló diumenge a partir de les 12 del migdia, en partit que serà xiulat per l’arbitre del comitè tècnic de les Terres de l’Ebre, Ayoub Chguennou.