HomeSocietatEls Mossos d'Esquadra incorporen 45 agents a les Terres de l'Ebre

Els Mossos d’Esquadra incorporen 45 agents a les Terres de l’Ebre

La Regió Policial de les Terres de l’Ebre és la segona regió de Catalunya on hi ha un major creixement en l’àmbit percentual pel que fa als nous efectius de Mossos d’Esquadra que es van graduar el dia 2 d’octubre d’enguany i que s’han distribuït a les diferents regions policials, on ja han començat a donar servei i hauran de superar l’any de pràctiques.

A la Regió Policial de les Terres de l’Ebre s’han incorporat 45 agents nous, la qual cosa suposa un 17% del total. Els nous agents serviran per a reforçar les unitats de seguretat ciutadana i donaran servei amb la distribució de 14 a Tortosa, 13 a Amposta, 11 a Móra d’Ebre i 7 a Gandesa.

D’esta manera, amb un 17% d’agents nous, les Terres de l’Ebre és la segona regió policial amb un major increment, només superada per la regió del Pirineu Occidental (22%). Supera, d’esta manera, la regió policial Central amb un increment d’un 16% en el nombre d’agents nous, les regions del Camp de Tarragona i de Girona amb un 12% o la regió metropolitana de Barcelona amb un 11%.

La mitjana d’edat del total dels nous efectius que s’han desplegat arreu de totes les regions policials és de 28 anys, un 39,16% tenen estudis universitaris i un 29,63% són dones.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies