HomeSense categoriaEl Llagut de Benifallet inicia la temporada el dissabte 4 de juliol

El Llagut de Benifallet inicia la temporada el dissabte 4 de juliol

BAIX EBRE // El “Llagut Benifallet” i el Punt d’Atenció Turística inicien la temporada este dissabte 4 de juliol. L’espai turístic reprendrà la seua activitat amb un seguit de mesures de seguretat tant per als visitants com per al personal de turisme.

Els grups s’han reduït a vint persones per sortida. Preserven els horaris amb quatre sortides: matins, 11.00 i 12.30 h, i tardes, 16.30 i 18 h. Caldrà reservar l’entrada, trucant al telèfon 977267800 o 977462334 o enviant un correu electrònic a covesmeravelles@gmail.com. El pagament només s’acceptarà amb targeta.

Entre altres mesures, a l’espai del Punt d’Atenció Turística i al Llagut Benifallet caldrà dur mascareta, d’acord amb l’Ordre SND/ 422/2020, de 19 de maig, i seguir en tot moment les indicacions de les guies. Entre altres aspectes, pel que fa a mesures de protecció i seguretat, s’ha previst la dotació d’EPIS al personal laboral i s’ha col·locat una mampara de protecció a la recepció. A més, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic en diferents punts de la visita.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

58 + = 59

Últimes notícies